Webshop

Kwaliteit, service en expertise

Het assortiment van onze webshop richt zich op dit moment voornamelijk op klassieke/moderne badkamermeubels en toiletten van uitstekende kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat de producten goed en veilig worden geïnstalleerd. Daarom bieden wij u onze installatie- en montage service en kunt u bouwen op onze jarenlange expertise.

Vragen over producten? Komt u er niet uit? Of wilt u advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en inclusief transport- en bezorgkosten. Wij hanteren een levertijd van gemiddeld 6 tot 8 weken. Mocht dit eerder zijn, zullen wij contact met u opnemen.

Toiletten

Hangend

De voordelen van een hangend toilet zijn vooral stilistisch en praktisch. De meeste mensen kiezen voor een hangend toilet omdat het er mooi en strak uitziet. Het toilet hangt aan de muur, waarachter ook het inbouwreservoir zit. Het geeft meer gevoel van luxe omdat je geen stortbak of waterreservoir in het zicht hebt. Met daarnaast een mooie doortrekknop in de muur is je stijlvolle toilet helemaal af.

Een hangend toilet kun je bovendien eenvoudig schoonmaken. Het hangt gemakkelijk boven de grond waardoor je zo een doekje onder het toilet doorhaalt en de vloer eronder schoonmaakt. Bij een staande toiletpot moet je je nog wel eens in rare bochten wringen om de ruimte erachter schoon te maken.

Vragen over producten? Komt u er niet uit? Of wilt u advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en inclusief transport- en bezorgkosten.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?
Stel uw vraag via WhatsApp en we komen er snel op terug!